Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Uslovi korišćenja

Opšte napomene

     Posetom ili narudžbinom na Lalinski Ketering - Internet prodavnici prihvatate Uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Lalinski Ketering – Internet prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.
6. Cene proizvoda

     Istaknute cene proizvoda su važeće cene u tom trenutku. Cenu koju vidite istaknutu pored proizvoda, je cena koju plaćate, a posle telefonskog dogovora za ketering isporuku. Sve cene su prikazane sa PDV-om (porezom na dodatnu vrednost od 20%).

     Lalinski Ketering – internet prodavnica ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

7. Načini plaćanja za naručene proizvode

     Za kupljenu robu preko Lalinski Ketering - internet prodavnice postoje dva načina plaćanja. Plaćanje pouzećem Plaćanje se vrši po preuzimanju, gotovinski kuriru koji vam donosi pošiljku. U slučaju da vrednost poručenih proizvoda ne ispunjava uslov besplatne dostave od 10000 din, vrednost poručenih proizvoda se uvećava za troškove dostave. Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće. Uplata na račun Ukupnu sumu sa narudžbine uplatiti na naš račun u AIK banci. Broj računa je 105-0000002493181-59. Prilikom plaćanja u pozivu na broj upisati broj narudžbine. Za plaćanje preko računa, potrebno je navesti naziv firme u adresi za naplatu. UKUPAN IZNOS ZA PLAĆANJE tačno je izračunat i jasno prikazan na krajnjem koraku za odobrenje plaćanja, pri obradi narudžbine.
8. Povraćaj / reklamacija proizvoda

     Pošto se radi o proizvodima koji su jasno i nedvosmisleno predstvljeni, a podložni su otvaranju od strane korisnika, i oštećenju, funkcija Povraćaja proizvoda nije dostupan osim u sledećim slučajevima: isporuka robe koja nije naručena, isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja, isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Ukoliko se desi da roba koja Vam je isporučena ima oštećenja nastala u transportu, potrebno je da na licu mesta sastavite zapisnik sa kurirom i obavestite nas o nastaloj situaciji. Oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete. Za sve nepravilnosti vezano za isporuku robe budite slobodni da nas kontaktirate, kako bismo pokušali da utičemo na kvalitet usluge dostavnih službi. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio za naručene proizvode, Лалински кетеринг – internet prodavnica je u obavezi da izvrši povraćaj sredstava na račun kupca.
9. Isporuka

     Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji grada Pančeva, kao i u bližoj okolini (Beograd, Kovačica, Vršac, Kovin,...), preko naše dostave ili preko partnerskih kurirskih službi. Sve narudžbine biće obrađene i dostavljene na dan koji je predviđen narudžbinom i/ili dogovorom, ali ne ranije od 4 dana od trenutka online narudžbine. Mi zadržavamo pravo da Vas naknadno kontaktiramo telefonom i/ili e-mailom, kako bi potvrdili isporuku proizvoda. Лалински кетеринг – internet prodavnica može da, za veće količine poručene robe, organizuje sopstveni prevoz kupcu.
10. Troškovi isporuke

     U slučaju da vrednost poručenih proizvoda ne ispunjava uslov besplatne dostave od 10000 din, koji je naznačen u polju Korpe pri kupovini, trošak dostave možete tekođe proveriti u okviru Vaše korpe, kada završite kupovinu. Ovaj iznos se formira prema važećim cenovnicima partnerskih kurirskih službi i za taj iznos će se uvećati Vaš račun za plaćanje. Ukoliko Vaša narudžbina ispunjava uslov besplatne dostave, troškove isporuke snosi Лалински кетеринг – internet prodavnica.
11. Promocija WEB Prodavnice i aktuelna obaveštenja

     Лалински кетеринг – internet prodavnica dostavlja svojim korisnicima novosti i obaveštenja posredstvom e-mail poruka minimum jedan put mesečno. Ukoliko ne želite da primate ove promotivne informacije, dovoljno je samo da nas kontaktirate preko opcije "Pišite" i u polju "Poruka" napišete da želite da se odjavite sa mailng liste. Prijava na bilten se može odjaviti i linkom koji se nalazi u dnu strane biltena.
12. Zakonitost

     Лалински кетеринг - internet prodavnica je usaglašena sa poslovnom orijentacijom i načinom korišćena ove vrste Internet medija, za zadovoljavanje ovih uslova i potreba korisnika. Način informisanja o proizvodima u svemu je usaglašen prema pozitivnim odredbama važećih Zakona u Republici Srbiji. Ukoliko bilo koji deo ovih Opštih uslova korišćenja, iznetih i predstavljenim u ovom tekstu, može biti u suprotnosti i opovrgnut od strane nekog nadređenog autoriteta, da je protivurečan, nevažeći, nelegalan ili neprimenljiv u bilo kojoj meri, takav uslov biće izuzet iz ostatka uslova. Ostatak Opštih uslova korišćenja biće u primeni i svojom validnošću biće korišćen u potpunoj meri, kao i usaglašen sa važećim Zakonima u Republici Srbiji.
Podaci o nama

Лалински кетеринг
uprava: Stojana Novakovića 3
radionica i prodaja: Karađorđeva 23
26000 Pančevo, Srbija
PIB: 10296435
Matični broj: 64791567
Tekući račun: 105-0000002493181-59

Mobilni: 069/640-300
Telefon: 013/2-101-451