Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Uslovi korišćenja

Opšte napomene

     Posetom ili narudžbinom na Lalinski Ketering - Internet prodavnici prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Lalinski Ketering – Internet prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.
1. Upotreba informacija

     Informacije sa ove internet prodavnice su namenjene da informišu, dopune i približe naše proizvode širokom krugu korisnika. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja profesionalaca u ovoj oblasti stručnosti. Lalinski Ketering NE prodaje proizvode nepoznatog porekla, niti proizvode kojima nije jasno definisan sadržaj.

     Proizvodi mogu da sadrže alergene! Za sve proizvode preporučujemo da prvo pročitate njihov 'Sadržaj' (u opisu na stranici porizvoda), pa da u skladu s tim izvršite izbor proizvoda, načina korišćenja, količine, način konzumiranja i opšte ostale načine upotrebe određenog proizvoda. Takođe, vodite strogo računa o rokovima upotrebe proizvoda. Datum pakovanja svakog proizvoda jasno je vidljiv na proizvođačkoj etiketi (deklaraciji).

     Korišćenje proizvoda je pouzdano i korisno za upotrebu samo ako se primenjuje u skladu sa onim što je istaknuto na deklaraciji ili na drugi način od nas dobijenom uputstvu.

2. Prihvatanje odgovornosti

     Hrana je osetljiv i kvarljiv proizvod! Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za posledice koje mogu da nastanu usled nemarnog tumačenja i nerazumevanja sadržaja na našoj Internet prodavnici. Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za posledice nastale korišćenjem naših proizvoda na način koji nije predviđen uputstvom i preporukama za upotrebu. Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za konzumaciju proizvoda kojima je istekao rok upotrebe ili proizvoda kod kojih je došlo do kvarljivosti zbog neodgovarajućeg načina čuvanja od strane kupca! Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za posledice preuzimanja i prenošenje podataka na druga sredstva informisanja uključujući pisane i elektronske medije. Takodje, ne prihvatamo odgovornost za posledice nestručne i neodgovorne upotrebe samog proizvoda.

     Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za porudžbine primljene ili isporučene osobama mlađim od 18 godina.

     Mi garantujemo visoki kvalitet, svežinu, maksimalne higijenske uslove nabavke sirovina, proizvodnje, čuvanja i transporta naših proizvoda. Mi garantujemo da naručeni i isporučeni proizvod odgovara kvalitetom, sadržajem i količinom podacima datim na Lalinski Ketering - Internet prodavnici.

     Korišćenjem ove stranice, Vi potvrđujete da ste pročitali i razumeli našu odgovornost i naš izuzetak od odgovornosti.

3. Izjava o zaštiti privatnosti

     Mi se najstrože i najodgovornije odnosimo prema zaštiti podataka koje eventualno možete da ostavite u toku posete našoj internet prodavnici. Molimo Vas da se detaljno o zaštiti podataka i privatnosti upoznate na stranici Politika privatnosti.

4. Intelektualna svojina

     Svi sadržaji prikazani na ovom sajtu (stranice, dizajn, tekstovi, fotografije, logo...) su vlasništvo ПР Лалински Кетеринг i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti sa ПР Лалински Кетеринг.

     Ukoliko planirate da koriste bilo šta od sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate preko Kontakt forme, kako bi se dogovorili o daljim koracima raspolaganja naše intelektualne svojine

     Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na lalinski.com ili lalinski.rs smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama su informativnog karaktera u cilju davanja podataka o proizvodu, i ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti prenositi trećim licima.

5. Informacija o boji proizvoda i grafičkom dizajnu pakovanja

     Prikazane fotografije proizvoda, pripremljene su za prikaz na internetu. Na fotografiji proizvoda mogu da se pojave različite nijanse iste boje (u zavisnosti od tehničkih osobina monitora i uređaja sa kog pristupate našoj internet prodavnci) i po tome mogu da se razlikuje od stvarne boje realnog proizvoda.

     Prikazano pakovanje na stranici proizvoda (kutija, ambalaža, kesa, flaša...) može da se razlikuje od stvarnog pakovanja. To je usled različitih serija istog proizvoda koje nam stižu od dobavljača. Mi se trudimo da redovno ažuriramo fotografije proizvoda kako bi bile usklađene sa dizajnom proizvoda. Mi garantujemo poreklo, kvalitet proizvoda i tu nema nikakvog odstupanja između napisanih i stvarnih podataka.

6. Zakonitost

     Лалински кетеринг - internet prodavnica je usaglašena sa poslovnom orijentacijom i načinom korišćena ove vrste Internet medija, za zadovoljavanje ovih uslova i potreba korisnika. Način informisanja o proizvodima u svemu je usaglašen prema pozitivnim odredbama važećih Zakona u Republici Srbiji. Ukoliko bilo koji deo ovih Opštih uslova korišćenja, iznetih i predstavljenim u ovom tekstu, može biti u suprotnosti i opovrgnut od strane nekog nadređenog autoriteta, da je protivurečan, nevažeći, nelegalan ili neprimenljiv u bilo kojoj meri, takav uslov biće izuzet iz ostatka uslova. Ostatak Opštih uslova korišćenja biće u primeni i svojom validnošću biće korišćen u potpunoj meri, kao i usaglašen sa važećim Zakonima u Republici Srbiji.
Podaci o nama

Лалински кетеринг
uprava: Stojana Novakovića 3
radionica i prodaja: Karađorđeva 23
26000 Pančevo, Srbija
PIB: 10296435
Matični broj: 64791567
Tekući račun: 105-0000002493181-59

Mobilni: 069/640-300
Telefon: 013/2-101-451