Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Politika privatnosti

Opšte napomene

     Ova Politika privatnosti određuje način na koji Lalinski Ketering - Internet prodavnica sakuplja, koristi i štiti informacije koje ostavljate pri upotrebi Lalinski Ketering - Internet prodavnice. Mi smo svesni svih aspekata Vaše privatnosti. Molimo Vas da pročitate sledeći tekst kako bi ste saznali više o našoj Politici privatnosti i načinu na koji koristimo podatke koje primamo. Lalinski Ketering - Internet prodavnica zadržava pravo da povremeno izmeni politiku privatnosti po sopstvenom nahođenju, a u skladu sa zakonom. Poželjno bi bilo da povremeno pročitate ovu stranicu, kako biste se upoznali sa eventualnim izmenama Politike privatnosti.
Koje informacije prikupljamo?

     Naša Politika privatnosti najstrožije poštuje sve pozitivne pravne norme o zaštiti podataka koje važe na teritoriji Republike Srbije. Čak, šta više naši kriterijumi zaštite Vaših podataka su mnogo stroži od traženih normativa. Mi NE sakupljamo podatke o Vama u toku posete našoj Internet prodavnici. Mi ne beležimo koje strane ste pregledali, ne beležimo Vaša interesovanja. Određeni podaci o Vama su nam ipak potrebni i to samo i samo u slučaju ako želite da izvršite narudžbinu u našoj Internet prodavnici. Čak je i tu količina podataka o Vama minimalna i odnosni se samo na dostavu, na Vaše ime i adresu (ime, prezime, adresa, grad, broj telefona i email adresa). U toku posete i kupovine nijedan podatak ne napušta Vaš računar (osim u trenutku kada nam šaljete narudžbinu putem email-a), niti postoji mogućnost da neko neovlašteno pristupi bilo kom delu komunikacije između Vas i naše prodavnice. Onoga trenutka kada ste potvrdili narudžbinu, SVI tragovi o naručenim proizvodima i lični podaci za dostavu bivaju izbrisani čak i u Vašem računaru. Odgovorno tvrdimo da se nijedan ovaj podatak kasnije ne čuva u bazama podataka, niti je na bilo koji način dostupan ikome. Čvrsto garantujemo da nijedan podatak vezan za obavljenu kupovinu neće dospeti do trećeg, bilo fizičkog ili pravnog, lica.
Upotreba kolačića (COOKIES)

     Kolačić (cookie) je vrlo mala datoteka koja skladišti neke podatke na Vašem računaru i vezana je za browser koji koristite u toku posete našoj prodavnici. U skladu sa našom politikom minimalne potrebe za Vašim podacima, mi koristimo samo tri kolačića:
  • Google kolačić - ukoliko ste do naše prodavnice došli preko Google pretraživača, Google će postaviti kolačić koji ne prikuplja Vaše lične podatke, niti podatke vezane za kupovinu na našoj Internet prodavnici. To je kolačić njihove statističke obrade.
  • EURO upozorenje kolačić - to je obavezni kolačić za koga mi imamo zakonsku obavezu da ga postavimo, a koji Vas upozorava da sajt sadrži kolačiće. Ovaj kolaćić ne prikuplja nijedan podatak o Vama (ni lični, ni statistički), a uloga mu je da Vas obavesti da postoje kolačići na Lalinski Ketering - Internet prodavnici i da spreči pojavljivanje EURO upozorenja na Vašem računaru (pri poseti našoj prodavnici sa istog browsera) narednih 10 godina.
  • Lalinski Ketering kolačić - šifrovani i zaštićeni kolačić u koga se smeštaju SAMO podaci o proizvodima koje ste ubacili u kopru. NE čuvaju se Vaši lični podaci! Onoga trenutka kada ste zatvorili stranicu sa našom Internet prodavnicom, ovaj kolačić se trajno briše.
Linkovi ka drugim sajtovima

     Naša internet prodavnica ima linkove prema drugim sajtovima. Tačnije, ima veze sa našim stranicama na društvenim mrežama i ka našim odabranim partnerima. Mi ne prenosimo nijedan podatak o Vama na bilo koji drugi sajt. Ali, napuštanjem naše prodavnice, prestaje da važi naša Politika privatnosti i počinje da važi politika privatnosti na tim sajtovima.
Prijava i dobijanje novosti

     Za razliku od mnogih drugih prodavnica, mi i u ovom delu odlučno branimo Vašu privatnost. Novosti ćete dobijati jedino ako ste se prijavili da dobijate novosti od nas (Prijava na novosti na dnu svake naše stranice). Ako ste se prijavili da dobijate novosti od nas, vrlo lako možete i da se odjavite. Važno je podvući, da se kupovinom proizvoda NE prijavljujete na novosti i po tom osnovu Vas niko neće uznemiravati.