Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Pečena domaća kobasica sa štercom - 42
Pečena domaća kobasica sa štercom - 42
 Informacije o proizvodu:  Ocena:
     proizvođač:  Лалински кетеринг
     kod proizvoda:  LK-269
dostupnost: na raspolaganju
Cena: 500.00 din/porcija
Ako promenite količinu, obavezno kliknite 'Preračunaj':   
Količina:
  porcija    
Ukupno za plaćanje: 4,000.00 din

Sadržaj i sastav

     Sadržaj: pečena DOMAĆA kobasica i šterc (restovani krompir) težine oko 450 g. Sastav: domaća sveža kobasica pečena u rerni, krompir, mast, crni luk, crvena mlevena paprika, so, biber.


Уживајте у предивном оброку. Пријатно!

Opis proizvoda

     Šterc ili kako se drugačije zove restovani krompir. Nije se na salašima nekada pravio pire od krompira. Salašarke maltene, nisu ni znale da postoji. Ali zato je bilo - šterca! Obareni krompir, pa oljušten, oceđen i izgnječen na malo krupnije, doda mu se malo masti i zaprške s lukom i crvenom paprikom. Najukusniji za jelo je čim se skine sa šporeta, dok je još vruć. Mnogi su ga jeli i sa hlebom - da bude kaloričniji i sitiji! Šterc se koristio i kao prilog uz pečenja, pržene kobasice ili slaninu. Prijao je i kao doručak, ponajviše kao ručak, ali se cenio i za večeru.


Уживајте у предивном оброку. Пријатно!