Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Svečanosti i proslave

Када организујете догађај, било да је то пословни састанак, прослава рођендана, венчање или било који други важан догађај, квалитетна храна је нешто што ће вашим гостима остати у сећању. Наш тим се поноси пружањем изврсне услуге, како би ваш догађај био потпуно задовољство за све госте.

Ми приступамо сваком догађају индивидуално, пажљиво слушајући ваше жеље и потребе.

Наша понуда хране је разнолика: од традиционалне кухиње Баната и Србије, до светских кухиња, тако да можете да бирате између различитих јела, с нагласком на квалитетним састојцима и сезонским производима.

Све наше услуге су прилагођене вашем буџету и жељама, а Лалински кетеринг ће се потрудити да све прође глатко и без стреса. Не морате да бринете о детаљима, ми ћемо се побринути да све буде савршено.

Svečanosti i proslave
Svečanosti i proslave

Нудимо вам огроман избор канапеа, брускета, волована, тарталета, мафина, ролата, проја и пита, месних и посних залогаја,... тако да можете да изаберете јела по свачијем укусу и за сваку свечану прилику.

Хвала вам што сте нам указали поверење да будемо део вашег важног догађаја. Ми у Лалински кетеринг се радујемо уколико смо вашу свечаност учинили богатијом, испуњенијом и лепшом.